Voimmeko

Runoilija Ellu Tee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2019
Viimeksi paikalla: 15.1.2020 14:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolme ja yksi viidesosa runokirjaa julkaissut kirjoittaja. Kiitos jokaisesta kommentista <3
 
Voimmeko elää läpi tämän pimeän kuulaan kauniin kylmän tuiskuisen sinisen ajan?

Sillä tavalla heräämme aamuisin käsi kädessä
sinun silittäessä minua katseellasi minun hymyyni sulaen.
Enkä avaa silmiäni.
Nukun nukun ja nukun läpi unieni.
Kerrostan sinisiä harmonisia harsoja
unia ja siipisulkia ja pumpulia
enkä halua herätä
vaikka kätesi on lämmin ihoni viileässä.
Nukumme poikittain villapatjan päällä
aina käsi kädessä,
yhteisiä aamuja on enemmän kuin erillisiä.
Minä olen tottunut lämpöösi sanoihisi
sinä minun kummalliseen ajatusmaailmaani.
Eikä realistisuutesi koskaan pudota minua maanpinnalle
vaan minä leijun korkeammalla kuin ennen
ja otan sinut mukaani ja me emme tipahda koskaan.

Voimmeko nukkua läpi tämän pimeän kuulaan kauniin kylmän tuiskuisen sinisen ajan?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tykkään  :)
Ihanaa, jos tosiaan voisi nukkua koko ajan. Mutta rakkaus valvottaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ellu Tee Päivät olivat 20.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Joulukuu 16.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Vielä kerran 16.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Hymyilevä aamu 16.12.2019 2 Runo
Ellu Tee Voimmeko 3.12.2019 2 Runo
Ellu Tee Kaamos 2.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Alpakka 16.9.2019 3 Runo
Ellu Tee Hipit 16.9.2019 0 Runo
Ellu Tee 16.9.2019 1 Runo
Ellu Tee Trauma 29.7.2019 2 Runo