Kaamos

Runoilija Ellu Tee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2019
Viimeksi paikalla: 15.1.2020 14:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolme ja yksi viidesosa runokirjaa julkaissut kirjoittaja. Kiitos jokaisesta kommentista <3
 

Ilmatieteenlaitos kertoo
meidän päivän pituus on tänään
joulukuun toinen päivä
kolme tuntia kaksitoista minuuttia.
En usko.
Päivä peittyy
jo yhdeksän minuuttia vaille yksi
siniharmaaseen hämärään
enkä ole nähnyt valonsädettäkään.
Tai ehkä olenkin.
Aamulla aurinko yritti nousta.
Yritti.
Kuten minäkin.
Tunnen,
miten väsynyt on aurinko
kaikki maailman paino harteillaan.
Väsyneitä olemme molemmat.
Harmaan sohvan harmaa tyyny
kutsuu minun oikeaa poskea ja oikeaa korvaa
painumaan syvälle höyhenten ja untuvien
harmaaseen maailmaan.
Näkemään harmaita unia,
joista ei tarvitsisi enää edes herätä.
Nukkuisin pimeään kelluvaan hämärään.
Olisin maailmankaikkeuden harmaa
tomuhiukkanen kuten kaikki muutkin.
Aurinkokin. 
Se, joka ei jaksa aamulla herätä.
Kuten en minäkään.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavasti kerrottu, mielen aurinkoa tarvitaan paljon, tähän aikaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ellu Tee Päivät olivat 20.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Joulukuu 16.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Vielä kerran 16.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Hymyilevä aamu 16.12.2019 2 Runo
Ellu Tee Voimmeko 3.12.2019 2 Runo
Ellu Tee Kaamos 2.12.2019 1 Runo
Ellu Tee Alpakka 16.9.2019 3 Runo
Ellu Tee Hipit 16.9.2019 0 Runo
Ellu Tee 16.9.2019 1 Runo
Ellu Tee Trauma 29.7.2019 2 Runo