Nimetön

Runoilija maiko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maissinjyvä laitasella,
yksi jyvä lävistettynä,
ja sinäkin lepäät unensieppaajassani,
niin kauniina hiuksesi laskeutuvat harteillesi,
ja kalpean ihon lävitsi,
solisluusi on hennointa mitä olen koskaan koskettanut,
minä huohotan tukehtumisen tunnetta vastaan,
kuin kitistäisin omaa köyttäni,'
jokaisella ripityksellä,
valkoinen huone jossa sinä lepäät,
valkoiset ikkubat valkoisella seinällä jossa minä suoritan katumustani,

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot