Nimetön

Runoilija maiko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen odottanut,
rakastunut,
ajatellut olevani liian ei kukaan,
itkenyt monia öitä sinua ajatellessa,
kuinka kaipaisin lämpöä ja sankari häätämään yksinäisyyden mörköä pois sänkyni alta,
jotakuta raottamaan verhoa todellisuuteen,
pakottamaan vääristyneet peilit kertomaan todellisuuden,
sytyttämään häkissä kyteneen liekin,
repimään letkut irti,
maalaamaan nämä valkoiset seinät,
ja muistamaan miltä kodissa tuoksuu,
muistella miltä tuntuu nukahtaa unelmaan,
jossa sinä syleilet minua,
ilman todellisuuden tuntua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot