Nimetön

Runoilija sinunvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.1.2018 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelättiin testistä plussaa, kahta viivaa.
Istuin sylissäsi ja jännitettiin ne 5minuuttia samalla suudellen toisiamme.
vastaus oli negatiivinen, molemmat huokaistiin helpotuksesta,
muisteltiin miksi meistä ei olisi vanhemmiksi nyt.
Päätettiin näin on parempi.
hyvästeltiin toisemme, ei enää vahinkoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot