masennus

Runoilija sinunvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.1.2018 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se pikkuinen muutti elämämme.
olimme lähtemässä eri teille,
kun kuulimme sen, että saisimme pikkuisen.
Valvoimme vain häntä katsellen,
otit lomaa töistä ja keskityit vain meihin.
olit koko ajan läsnä, mutta minä en ollut.
lähdin joka ilta jonnekkin, en jaksanut sitä kitinää ja itkua.
tunsin itseni huonoksi äidiksi.
tuntui että koko ajan vaaditaan jotain mutta minulla ei ole mitään annettavaa.
Synnytyksen jälkeinen masennus sanoi lääkäri,
minä sanoin että väsymys.
Eräs ilta kun tulin kotiin, olitte lähteneet,
kirjoitit että haluat parempaa ja minä en kuulunut siihen suunnitelmaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot