Ystävyys.

Runoilija sinunvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.1.2018 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"mennään" kuiskasit korvaani ja otit kädestäni kiinni
ja niin me mentiin,
monta vuotta mentiin ja rellestettiin.
Välillä joku oli hetken aikaa matkassa mukana,
mutta aina kaksin jatkettiin matkaa.
Sitten sinä menit ja rakastuit, menit naimisiin ja perheen perustit, minusta tuli lapsesi kummi.
enään ei voitu mennä sillä tavalla kuin ennen.
En minä nyt ihan yksin ollut, mutta ilman sinua kuitenkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot