Toinen

Runoilija sinunvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.1.2018 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmissäsi oli ikävää,
kun sanoit että olet löytänyt elämääsi naisen,
naisen joka ei ole varattu.
Naisen joka voi antaa sinulle kaiken,
kaiken sen mitä minä en voi sinulle antaa.
Ikinä en sanonut sinulle että välitän,
tai että rakastaisin,
silloin mieleni teki sanoa,
sanoa että ei minulla ole miestä,
mutta en sanonut koska se ei olisi ollut totta.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot