Suonsilmä

Runoilija KiiaPapaya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2018
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 19:25

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on aina ollut minulle
ulostie umpikujasta, tapa käsitellä asoita.
Tämä varmastikkin syynä siihen,
miksi kaappieni perukoilta löytyy tuhansittain tekstejä,
joista satoja en ole kirjoittamisen jälkeen edes lukenut.

Enkä tiedä tulenko lukemaan niitä koskaan,
osa maalaa niin synkkää kuvaa, muistoja,
joita en välttämättä halua nähdä enää.

Ehkä tuikkaan ne vaan tuleen,
muuttaisiko se samalla tapahtuneen tapahtumattomaksi?

Niin paljon, laitan sieluani sanoihin..

Nyt uskallan jakaa jokusen teille.
Arvostan sydämmestäni jokaista kommenttia,
ruusut ja risut kaikki on tervetulleita. <3
 
Suot kaikista syvimmät,
kolkat kaukaisimmat.
Monesti jää koluamatta.
 
Nuo kauniit lehdot,
sitäkin upeammat tummat väreilevät järvet. 
Meren ranta aaltoineen. 
Ulappa joka välkehtii heijastaen taivaan sineä,
toivoa, aurinkoa. 
 
Tutkimatta, 
koska jalat uppoo koko ajan syvemälle suohon
ja matka on niin pitkä. 
Lehdoissa tukiaisii 
ja järven rannalla ryteikkö.
 
Vaik pinta ois juroo ja hiekka liian kuumaa
on kaikki mitä mä nään, sen arvosta.
 
Nään sen meren syvällä sun silmissä. 
Haluun löytää sun suon ja vajoo sinne.
Eksyy suhun ja tuntee sun tuulen viuhuten mun ympärillä.

Ja kun löydän sun järven meen uimaan, 
sukellan...
enkä nouse enää pintaan. 
 
Teen sun pohjaan kodin, 
rakennan sinne mun maailman. 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhekielimäisyys toi tätä jännällä tavalla lähemmäs. Yleensä olen hieman kriittinen puhekielen käyttöön runossa. Tässä se toimii kuitenkin todella hyvin. 
Olen kanssasi samaa mieltä, joskus se vaan on välttämätöntä, jotta sanat peräkkäin tuntuvat omilta ja välittävät haluamasi tunteen eteenpäin oikein. Kiitos kommentistasi runoretku. 
Koskettavalla tavalla kerrottu. Runoilu on melkein ihaninta elämässä <3
Kiitos Star. Sanat on mielestäni kuin pensseli, jolla maalataan tunteita ja mielikuvia ilmaan. Se on taikaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot