Rakkauden syli.

Runoilija Kotiesko

Sinä laulat iltaisin mulle äänesi pisaroita .Minä tulen kaukaa sinun  ajatuksiin.Muutun sylissäsi rakkaudeksi himojen karpaloiksi.
Minä tulen sumujen läpi sydämeesi.Sinä minun rakkauden virtaava vesi.Avaat porttisi mulle.Annat minun täyttää sylisi rakkauden pisaroillani.Sinä olet sateena minussa  minä sumuna sisälläsi.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, rakkaus kantaa meitä kaikkia elämässämme <3
Tunteiden paloa vahvoin vedoin!
 

Käyttäjän kaikki runot