Herkin sormin.

Runoilija Kotiesko

Kesän tuulet hellästi tukkaasi hyväilen heiluttaa.Käy askeleesi kohti rakkauden rantaa.Sen sanalle sileän pehmeälle istut, omaa kultaasi odotat.Sormin herkin hyväillen sinut syliini saan.Tuulen väreet hyväilee rakkauden alastomuutta.Olet omanani kesäiset illat ja yöt.Kun saapui syys ja pukeudumme paitaan ja sukkaan.Ei tiemme eronneet.Yhä kiihkeänä sydämet yhteen lyö.Mihin meitä vie tämä elomme yhteinen tie.
Selite: 
tämä runo on omistettu rakkaalle ja upealle naiselle joka saa sieluni soimaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis ja arvostava runo. Rakkaan kanssa on ihanaa <3
Kaunista!
Kauniisti rakkaudesta runosi laulaa.
Yli viisikymmentä vuotta olen puolisoni rinnalla tallustellut.

Askelväli on merkittävästi lyhentynyt.
 

Käyttäjän kaikki runot