Heinäkuu

Runoilija Unnapeet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2014
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986

Kerran me täällä vaan eletään, siispä elämän tosi rakkautta etsitään...
 

Nyt päättyi tää, heinäkuu, elämäni raskainta aikaa, eikä muut'...
Mä syntymäpäivänäni olin viel onneni kukkuloilla, sen jälkeen synkillä mailla.

Onneks sain kokea hetket parit, ne antamas lämpöiset halit.
Josta jo vuosien takaa muistin, kuinka paljon sua jo silloin halusin.

Jos vain päivänä jonain koet ikävän ja tunteen sen, sä tiedät mun vastauksen. Silloin ota yhteyttä, niin omaksesi saat mun sydämen.

Ja tiedät biisin sen, meidän reissust lämpöisen.
Se saa aina kyyneleet silmiin nousemaan, kun sut siitä tuun muistamaan.

Mun pitää sut sydämeeni kätkeä, josta sua en koskaan hävitä.
Näköjään mun pitää antaa sun lentää, lintu palaa takaisin jos niin on tarkoitettu ja sydämeeni jätän sulle reitin sen,
johon oot saanut multa avaimen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot