Tyttö Punatukkainen

Runoilija Unnapeet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2014
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986

Kerran me täällä vaan eletään, siispä elämän tosi rakkautta etsitään...
 

Punatukkainen tyttö
Tanssi tiellä minua vastaan
Palava lintu jalkojen välissä.

Minä olin vesi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No hupsista ;) runosi eroottinen sävy on kaunis,
antaa mielikuville vapauden, kiittelee Marle ;)
Onnea päivääsi ja toivon että tuli jatkaa leimuaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot