Matka

Runoilija Unnapeet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2014
Viimeksi paikalla: 26.1.2024 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986

Kerran me täällä vaan eletään, siispä elämän tosi rakkautta etsitään...
 

Mä vähän pelkään, etten tuu elämääs enää pääsemään. Oon ollu elämässä toisessa, jota pidit muilta salassa. Siel meil oli hyvä olla ja rakastaa, mut huomasin ettei sun frendit siit tienny saa.
Kans mietin et, tuleekohan meidän thaikku-reissu onnistuu, ku vähän väliä jotain uutta sattuu.
Ja täl hetkellä tuntuu etten haluis matkalle kanssas, ellei asiat rupeis paremmaks muuttuu. En tietenkään vois vaatia et näyttäisit rakkautta, mut myöskään en sydäntäni vie kanssas paratiisiin jos mä nään, et takas kotona eri suuntiin lähdetään ja sydämeni taas revitään.

Selite: 
Kaikki meni toisin... :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kaikki kääntyy hyväksi!

 

Käyttäjän kaikki runot