Miljoona valoa

Runoilija Kermo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003
Viimeksi paikalla: 25.11.2020 13:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos musiikki on elämä, niin industrial on seitsemäs taivas... Innokas runoileva nuori, joka tykkää luoda välillä myös omaa musiikkia :) Propsit Fruity Loopsille
 

Miljoona valopistettä taivaan päällä,
monumentit pimeydessä,
seisovat katsoen kunnes aurinko nousee.

Huudot pimeyteen siitä kuinka kielsimme itsemme,
kädet silmiemme edessä kiroamme kaiken luomamme.

Mikä inspiroi meidät tähän hulluuteen,
että olemassaolomme tulisi määritellä valolla,
jota me emme näe,
valolla,
jota ei voi nähdä.

En, en voi nähdä tätä kaikkea edistyksenä.
Kuinka pääsimme näin pitkälle?
Kun me näemme itsemme jumalina,
vaatien luontoa itsellemme,
petämme omat rodumme vaistot,
sokeudella ja järjettömyydellä tapamme kaiken.
Me tapamme kaiken.

Näkeekö joku itsetuhomme?
Muistutammeko itseämme,
että olemassaolomme on niin hauras,
että ilman tätä valoa meitä ei ole,
että ilman tätä valoa,
jonka me teimme,
meitä ei ole?

Ja tuhannessa vuodessa mikä on meidän perintömme?
Miljoona valoa, joita kukaan ei näe?

Miljoona valopistettä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kermo Nimetön 27.4.2011 2 Runo
Kermo Se Oikea 18.6.2008 6 Runo
Kermo Vahinko 27.2.2007 0 Runo
Kermo Nimetön 22.12.2006 0 Runo
Kermo Nimetön 10.12.2006 3 Runo
Kermo Kahdeksantoista 16.10.2006 1 Runo
Kermo Muistikuva 9.5.2006 0 Runo
Kermo Miljoona valoa 9.3.2006 0 Runo
Kermo Iankaikkinen 8.2.2006 0 Runo
Kermo Varjot pimeydessä 23.1.2006 0 Runo