Enkeli

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Elämän tiet niin mutkaisia ja pitkiä
ei ole kenenkään niillä teillä helppo kulkea

Tänään tieltä enkelin löysin
näin siivet selässä vaurioituneen

Hänet käsivarsilleni nostin
majaani lämpöiseen kannoin

Siellä enkeliä, niin suloista ja herttaista hoidin
lämmöllä ja rakkaudella, huomasin siipien parantuneen

Nyt tuo enkeleistä kaunein, saa matkaa jälleen jatkaa
lähdön hetkin niin haikean ikävä, tuota enkeliä en unohda ikinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis <3
Tämän laitan suosikkeihin->

Ihana O.O Suosikkeihin ^^

ihana runo<3

 

Käyttäjän kaikki runot