Prinsessa

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Prinsessa untenmailla uinuu
Prinssi tornin portaita ylös kapuaa
Hän suudelmalla prinsessan herettää
Samassa hetkessä, prinsessa rakkaansa edessään nähdä saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku on katsonut liikaa prinsessa ruususta. Mä en pidä.

 

Käyttäjän kaikki runot