Kutsumme sitä rakkaudeksi

Runoilija Kaunispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Puhu vähemmän, suutele enemmän"
 

Tunne sydäntä repii,
se syvältä viiltää

Sitä tunnetta ikäväksi kutsutaan,
sen rakkaus minussa on saanut aikaan

Niitä kauniita silmiäs ajattelen,
niiden timanttisen loisteen edessä huomasin lumoutuneen

Tuo lumous tulee aina kestämään,
rakkauteni sinua kohtaan ei lopu milloinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot