Odotan sinua

Runoilija Charlotte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotan sinua.
Vaikka en sinua tunekkaan,
on kaipuu luoksesi mahdoton.

Miksi odotan sinua?
Vaikka en sinua tunekkaan,
tahtosin kietoutua syliisi ja
suudella pehmeitä huuliasi.

Unissani sinut aina kohtaan,
Olet vain kasvoton.
En tunne sinua.
Silti sinua rakastan....

Selite: 
Kaipuu siitä jostain... ;`(
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin niin tuttua :DNätti runo :)
Ja kiitos myös kommentista:)

Ihana runo!

Tässä on sitä jotain- kaipuuta!
Tämänkaltaiset runot tuovat minussa tunteet parhaiten esiin. Kiitos valtavasti!

Onnea pyöreistä vuosista! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot