kirje

Runoilija Charlotte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä vihaa,
Välillä rakkautta!

Miten osaatkaan loukata
sanoilla ja teoillasi.
Ja miten toisaalta osaatkaan
saada minut leppymään
tekemättä mitään.

Poistu elämästäni!
En halua enää nähdä sinua.
Kaikki muistot yritän haudata
omaan salaiseen paikkaani.

En vain halua enää rakastaa...
koska olet jo mennyt...

Selite: 
Tästä piti tulla jonkin näköinen runo, mutta siitä tulikin eräänlainen kirje entiselle rakkaalle.
Kategoria: 
 

Kommentit

ikävää että se on elämässä niin todellista että rakkaat tulee je menee...

hieno runo.hienosti kuvaat tunteitasi.

 

Käyttäjän kaikki runot