valheita

Runoilija Charlotte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valheita valheen perään,
ja minä tyhnä uskoin kaiken mitä sanoit.

Kerroit miten musta väliät,
kerroit miten tärkeä sulle olen,
kerroit miten mua rakastatkaan,
ja samalla makasit toisen naisen kainalossa.

Sanon hyvästit sinulle,
vaikka sua edelleen rakastankin.
Mutta en enää vain jaksa kuunnella
valheitasi.
-Ne rikkovat sydämeni

Selite: 
niinpä niin... mitäpä tuohon enää lisäisi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot