olevinaan ystävä!

Runoilija Charlotte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valheita valheen perään!
Kauanko luulet, että jaksan
kuunnella niitä.
Kauanko luulet, että minä vielä
uskon ne!?

Sinä!
Olevinaan paras ystäväni...
Eihän ystävät petä?
Eihän ystävä satuttaisi ystävää?
Eihän ystävät loukkaa?

niin... niin minäkin luulin...
Miksi sitten löysin sinut mieheni sängystä!?

Selite: 
ei varsinaisesti mikäään runo... Viesti jonka lähetin (entiselle) parhaalle ystävälleni viikko sitten... (hieman muokattuna)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot