Taistelu

Runoilija S_Johanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2018
Viimeksi paikalla: 30.9.2020 0:33

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.3.1997

Moikka vain!

Profiilin takana 22-vuotias nainen Rovaniemeltä. Olen erittäin herkkä ja koen tunteet vahvoina. Tämän toivon näkyvän myös runoissani.

Olen kirjoittanut roskapaussiin runoja, mutta nyt tuntuu, että on pakko saada julkaista edes muutama. Toivon kovasti kommenttia tekemistä, koska en tiedä runoista mitään.

 
Sinä löit.
Sanoilla ja teoilla pientä lasta löit.
Eikö sua tekojesi varjot vainoa,
Sä tiedät ettei kerta ollut ainoa.

Minä kärsin.
Jokainen kerta olin paikalla ja kärsin.
En uskaltanut huutaa apua,
En tehnyt mitään mitä olisin saattanut katua.

Jätit arvet.
Kaikesta mitä teit, jäi syvät arvet.
Tapoit uskoni itseeni, uskoni muihin.
Suunnaton pelko jäi elämään luihin.

Minä voitin.
Viimeisenä seison minä, minä voitin.
Olen kasvattanut kovan kuoren,
Luonteellani murran vaikka vuoren.

Sinä et voi enää satuttaa.
Toivottavasti sinua kaduttaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh voimakas runo! 
 
Todella voimaskas, vähän haparoiden jopa kirjoitin. Kiitos kommentistasi!
Näistä asioista kannattaakin kirjoittaa. Niistä saa sisäistä voimaa. Hyvä runo
Kyllä juurikin näin! Patoumat pitää saada purkaa :)
 

Käyttäjän kaikki runot