...In loving memoriam..

Runoilija Susityttö87

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.11.2003
Viimeksi paikalla: 11.4.2024 8:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.11.1987

 

Istun pimeydessä;
Sytytän kynttilän,
seuraan liekkiä.
Kädessäni lasi viiniä,
ajattelen sinua.
Mielessäni muistelen hetkiä kanssasi;
Huomaan hymähteleväni hauskoissa hetkissä.
Kyyneleet alkavat valumaan pitkin poskiani;
Tunnen kuinka joku koskettaa minua...
Tunnen sinun olevan läsnä...

Selite: 
Muistoissa elät, rakas ystäväni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin vahvana tulee runon mieltä liikuttava tunne esiin, että aivan kuin itse lukija istuisi viinilaseineen ja pyyhkisi poskiaan.

Herkkä, sopivasti särkyvä,
inhimillinen, tuntevan kirjoittajan
Runo.

Avoin, tunnesteleva, rohkean vilpitön.

Tuore, herkkään mieleen tarttuva kokonaisuus,
josta lukien, ajatellen, tunnustellen, nauttii.

Kiitollinen Runo hienona.

Hyvissä muistoissa kaikki on hyvin ja ystävät elossa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot