~Ystävälleni~

Runoilija Susityttö87

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.11.2003
Viimeksi paikalla: 11.4.2024 8:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.11.1987

 

Taas kerran tulet voimakkaasti ajatuksiini.
Mieleeni tulee ajatus siitä,
että olet silloin läsnä.
Muistuttamassa minua siitä,
että kuulet minua..

Lievittääkseni suurempaa ikävää,
muistelen meidän yhteisiä hetkiä hymyillen..
Kunnes romahdan..
Mieleeni tulee asioita siitä,
mitä kaikkea meidän piti vielä tehdä..

Katsoessani kuvaasi hyllylläni,
jossa näytät peukkua
ja ilmeesi aivan mahtava - tuot minulle niin paljon iloa.
Annat tunteen,
että selviän kaikesta.

Saat minulle loppujen lopuksi ison hymyn,
jolloin tiedän että olet käynyt luonani,
piristämässä minua.

Selite: 
Sinua muistaen, rakas ystäväni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa muistelua, aika kultaa muistot, taatusti <3 
 

Käyttäjän kaikki runot