syntymättömälle Lapselleni

Runoilija Annelie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tulinen ja tempperamenttinen haaveilija, jolla on seikkailunhalua;) Ystävät ovat elämän suola ja sitä suolaa emme koskaan voi nauttia liikaa:)
 

En ole sinua koskaan sylissäni saanut pitää
En edes ole nähnyt sinua viivana testissä
Et ole milloinkaan luokseni tullut vaikka olen sinua niin monesti pyytänyt
Joka ikinen päivä kaipaan sinua
rakastan sinua enemmän kuin mitään
vaikka sinua ei oikeastaan ole edes olemassa
Tunnen sinut ja olen nähnyt sinut unissani
vaikka ett oikeasti edes ole olemassa
kaipaan ja rakastan sinua
ja vaikka tiedän ettet välttämättä milloinkaan tule luokseni
niin joka ikinen päivä toivon että jonakin päivänä saavut luokseni
ja saan sinua pitää sylissäni
oma pieni enkelini.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot