Nimetön

Runoilija Annelie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tulinen ja tempperamenttinen haaveilija, jolla on seikkailunhalua;) Ystävät ovat elämän suola ja sitä suolaa emme koskaan voi nauttia liikaa:)
 

Makaan kosteassa hiekassa,
hiekassa, joka peittää minut,
vajoan yhä syvemmälle hiekkaan,
vajoan kunnes se peittää minut
kokonaan.
En saa henkeä,
kurkkuani kuristaa,
vajoan syvemmälle,
syvemmälle
ja yhtäkkiä minun on hyvä olla,
hyvä olla
kosteassa Hiekassa.

Selite: 
pahan olon hedelmää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot