Vuoden jälkeen

Runoilija Annelie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tulinen ja tempperamenttinen haaveilija, jolla on seikkailunhalua;) Ystävät ovat elämän suola ja sitä suolaa emme koskaan voi nauttia liikaa:)
 

Vielä vuodenkin jälkeen sylini on tyhjä,
minun syliini ei juokse
kukaan kädet ojossa
huutaen
äiti rakastan sinua!
Asunnossani ei kuulu pienten
jalkojen töminää.
Kerta toisensa jälkeen petyn
kuukaudesta toiseen.
Koska on minun vuoroni?
Onko milloinkaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot