Valkoisilta seiniltä

Runoilija flere

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2021 12:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus minäkin toivoisin voivani piiloutua
näiltä valkoisilta seiniltä
näiltä ihmisiltä
koko maailmalta

Minäkin vihaan

Minäkin kärsin

Mutta minä myös tiedän, että
minun kuuluu olla täällä
vielä hetki

Siihen asti, kunnes ymmärrän, että
minun ei tarvitse löytää tunnelin päätä yksin
vaan muut voivat osoittaa minulle tien

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot