Pohjoisranta

Runoilija flere

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2021 12:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasit minulle matkan Pariisiin
suudelman Eiffel-tornissa
ja cappuccinon ranskalaisessa kahvilassa

mutta minulle riittää halauksesi Pohjoisrannalla
kupillinen kaakaota aamulla

ja pastellinväriset unet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot