Punaisella autollasi

Runoilija flere

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2021 12:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet kai jo unohtanut

mutta minä muistan kyllä
miltä tuntui, kun
ajoit ensimmäisen kerran ylitseni
ajamalla pois
punaisella autollasi

Nyt ikävöin enemmän autoasi kuin sinua

Siinä oli mukavat istuimet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot