Unen jälkeen

Runoilija 1cf1ca1c3e59d92546b077af169bd53f

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.6.2018
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Katson unisin silmin
sinua ja elämääni

aamuyöstä vieressäsi.

Vielä tunnen lämpösi
ihollani ja suudelmasi
kaulallani, rinnoillani.

En haluaisi lähteä
tästä tunteesta
pois vaan jäädä lähellesi.

Uinua huomiseen

käsissäsi.

Mutta mentävä on.
Viimeinen suudelmasi
oven raossa värisyttää

kaiken todellisuuteen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista  :)
Kiitos :)
Kaunista runoutta :)
Kiitos!
Kaunis runo joka pysäyttää.
Kiitos
Sitä oikeaa tunnetta ihana runosi tulvillaan :)
Kiitos!
Hieno. Ensimmäinen runosi tänne...
Kiitos!
Niin todellista, ja realistista. Tätä se on, elämä.
Oi, nyt on ihanaa, tämä elämä nyt!
Eihän jäänyt suudelma viimeiseksi. Romantikon sydän kysyy.
:) no ei, vaan sen aamun viimeinen <3
Hih jo pelästyin että tragedia iski. Hienoa olla väärässä.
 

Käyttäjän kaikki runot