Todella rakastaa

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

On niin ikävä etten unta saa. Kyyneleet vain valuvat poskillain. Ei rakkaintain saata unohtaa jos häntä totisesti rakastaa.

Selite: 
kirjotin taas kerran viime yönä ..
Kategoria: 
 

Kommentit

tää kuvaa just prikullee mun elämää täll hetkel..
kulta intissä,mä itken yöt. ja mä totisesti häntä myös rakastan .
tää suosikkeihin, !! ihana <3

Tuttu tunne, ihana. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot