kun on niin ikävä...

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

En saa unta kun on niin ikävä sinua. En pysty syömään koska on niin ikävä sinua. En voi hyvin koska on niin ikävä sinua. En ole mitään ilman sinua. En voi rakastaa kun vain sinua.Kun on niin ikävä sinua olen täysin mitätön vailla päämäärää. Vailla hellyyttä. Vailla Sinun rakkauttasi. Joten haluan kertoa sinulle rakastavani sinua koko sydämmestäni.

Selite: 
Tonkin kirjotin viime yönä... jotain epämäärästä räpellystä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti sä sait asias esille...Ihan kun mun tilanne tällä hetkellä...Mut jooh.
Ihan hyvä =)

 

Käyttäjän kaikki runot