Vuodenajat

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

Kun itken taivaskin itkee kanssani.
Silloin sataa kun minä itken.
Kun minä nauran, aurinkokin nauraa kanssani.
Kun minun on paha olla luontokin huomaa sen.
Silloin tuulee , on kylmää , lehdet kellastuvat ja tulee syksy.
Kun sydämmeni jäätyy olen pakahtua tuskasta alkaa sataa lunta, tulee talvi , jäinen kylmä ja hyytävä talvi. Silloin minä kärsin.
Sydämmeni on jäässä.
Olen täysin tunteeton. En tunne mitään.
Vihdoin kun sydämmeni alkaa taas sulaa voi pikkuhiljaa huomata lumen sulavan,
auringon pilkahtelevan pilvien lomasta ja pian voi nähdä kevään ensimmäisen perhosen.
Jonka lailla tahtoisin liidellä pois kaikesta tästä.
Pois tästä pahasta maailmasta.
Pois kärsimästä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot