Vallanhimo

Runoilija Jonkka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä etusivulla on kompressoituja otteita elämästä. Laulujen sanoituksia-sivulta löytyy vuosien varrella syntyneitä tekstejä. Äänitettyjä lauluja voit kuunnella kotisivu-osoitteessani. Sadut/tarinat sivu sisältää tarinoita, jotka ovat kasvaneet ulos lauluista.
 

Käyttäjän kaikki runot