Encore

Runoilija Jonkka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä etusivulla on kompressoituja otteita elämästä. Laulujen sanoituksia-sivulta löytyy vuosien varrella syntyneitä tekstejä. Äänitettyjä lauluja voit kuunnella kotisivu-osoitteessani. Sadut/tarinat sivu sisältää tarinoita, jotka ovat kasvaneet ulos lauluista.
 

Encore

hei, hei, hei

encore, encore

murtuneen eemelin viimeistä biittii polkee basari, potkii basso
nordin matot ja ruhtinaan skitat, toimii kuin veijon vanha jasso

aamusta alkaen eemeli roudaa, kaappia kantaa varten showtaan
virittää skittaa, juomaa kittaa, mikserii säätää, värjää päätään
pyykkipojilla nuotit nippuun, tuulenpuuskast ne kuitenkin tippuu
supparii kääntää, puistelee päätään, hyvät neuvot, kiitos teuvon
setistä toiseen eemeli soittaa, kohta taitaa jo aamukin koittaa
valssit ja humpat, ei puutu kuin rumbat, sambat ja tuomisenjampat
hittiä finnhittien perään, korvat soi, jos aamulla herää
rokkia, poppia, discoa, hoppia mukaan mahtuu myös pari floppia

hei, hei, hei

encore, encore

murtuneen eemelin viimeistä biittii polkee basari, potkii basso
nordin matot ja ruhtinaan skitat, toimii kuin veijon vanha jasso

farmariautoilla maan ääriin, hurjassa helteessä hihat käärii
välispiikit taattua laatua, niiden on helppo antaa maatua
nupit kaakkoon, rokkia peliin, nyt ei heitetä pyyhettä kehiin
nordista kaikuu taivaanmerkit, hei nyt lattialle kaikki erkit
haitsua polkee, kitaraa komppaa, nyt ei vaan enää kuunnella tomppaa
äänihuulien kohtalonpäivä, aamulla niist' jäljel' vain häivä
eemeli pistää kaiken peliin, me ei ikinä käännytä selin
viimeistä riviä nyt jo viedään, loppua keikan se tietää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on veikeä vikkelä runo, oikee fiilis ja hauskat riimit!

 

Käyttäjän kaikki runot