Laiminlyönnin peruskurssi

Runoilija Jonkka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä etusivulla on kompressoituja otteita elämästä. Laulujen sanoituksia-sivulta löytyy vuosien varrella syntyneitä tekstejä. Äänitettyjä lauluja voit kuunnella kotisivu-osoitteessani. Sadut/tarinat sivu sisältää tarinoita, jotka ovat kasvaneet ulos lauluista.
 

Tervetuloa laiminlyönnin peruskurssille. Tänään selvitämme itsellemme laiminlyönnin perusasioita. Oikeaoppisesta laiminlyönnistä on aina löydettävissä seuraavat osa-alueet: kohde, motiivi, laiminlyönnin aste sekä kirkkaimpana kruununa erilaiset selitykset laiminlyönnistä kärsiville osapuolille.

Laiminlyönnin kohde tulee valita tarkoin. Kohde ratkaisee usein sen, kuinka laajat laiminlyönnin seuraukset tulevat olemaan. Laiminlyönti on helpointa aloittaa omasta itsestään - kohde on aina saatavilla. Suosittuja laiminlyönnin kohteita ovat myös perhe, ystävät ja työ. Nämä kohteet voidaan kuitenkin vielä luokitella "harrastelija"-sarjaan. Todelliset laiminlyönnin mestarit ovat ottaneet kohteeksi kokonaisia kansakuntia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot