Uutta elämää

Runoilija Lyrical-74

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uutta elämää
versoaa
elämäni kaskimaasta.

Ei kaikki kuollutkaan,
vaikka
niin luulin.

Taivaan ja maan Luoja
kylvi
siemenet palaneeseen
maahani.

Odotin ja tuskastuinkin.

Mutta verso,
jonka nyt näen kasvavan
aikoo kasvattaa
itsensä
taivaaseen
saakka.

Kohti valoa
se
kasvaa.
Kohti valoa
kasvan
minäkin.

Ja nautin
kiipeämiseni
aikana
suussa sulavista
hedelmistä.

Hengen hedelmistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot