K-37

Runoilija Lyrical-74

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulen taaksesi
ja
puristan naiseutesi
molempiin
käsiini.

Hampaani ja huuleni näykkäisevät
niskaasi,
kun peset hampaitasi.

Saan sinulta hyväksyvän hymyn.

Hämärretäänkö hiljainen talo
ja hiivitään pesäämme?

Huuleni käyvät läpi tutut reitit.
Kiipeän kummuillesi.
Kieleni kiertää niiden huipuilla
ja saan sinut sulkemaan silmäsi.

Käyn tekemässä kierroksen
kaulallasi
ja saan aikaiseksi
jotain,
josta työkaverisi
saavat aihetta iloon.

Laskeudun ja kuuntelen
hengityksesi rytmiä.
Suljen silmäni itsekin
ja annan kieleni
kiertää.
En saa itsekään
tarpeekseni sinusta.

Olen janoinen.
Sinä olet
raikas
sade.

Juon sydämeni kyllyydestä.
Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin kiihkeä, rakastavalla tavalla. Rakkausrunoutta.

Ihanan kiihkeä ja eroottinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot