Suru mokoma!

Runoilija Lyrical-74

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minäkin itken tahollani.
Olen itkenyt enemmän
kuin
koko elämäni aikana.

Välillä tämä suru
vangitsee -
vapauttaakseen
toisena hetkenä.

Nyt on vain
uskallettava elää.

Sitten kun itkut on itketty,
on
aika ilon
ja
kiitoksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viisasta tekstiä, sai pientä toivoa rinnan alle. Kiva runo =)

Suru vangitsee ja vapauttaa - sitä kai elämä on. Tutun oloisia ajatuksia, kiitos hienosta runostasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot