Lukko

Runoilija 321fbc4f2b4261a081db118af5a2c7ac

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2003
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kumisaappaat, talikko, kotikunta - Halikko
 

Pienessä häkissään,
sulkeutunut.

Avaimen kadottanut,
tahallaan.

Punaiset silmät,
turvonneet.

Haluton hengittämään,
elääkseen.

Haluton kuolemaan,
luovuttaakseen.

Jatkaa eteenpäin,
selvitäkseen.

Tietäessään totuuden,
sisällään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo

Wau.. vahvaa, herkkää ja haikeaa, heikkoa.. hieno runo!

Niinpä.
Ollako vai eikö olla, ikuinen kysymys.
Tunneihmiselle/runosielulle elämä on varsin haastavaa, sillä maailma on ristiriitoja täysi.
HYVÄ runo, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot