Shoegazing

Runoilija 321fbc4f2b4261a081db118af5a2c7ac

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2003
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kumisaappaat, talikko, kotikunta - Halikko
 

Aamun udussa astuva hahmo,
pää alaspäin kulkeva kotelo.

Siirtämässä itseään pois itsestään,
tyhjentämässä sieluaan,
sulkemassa - itseään.

Päivän pyörteessä kulkeva ihminen,
silmä näennäisessä tärkeydessä.

Kuvittelemassa hyvänolontunnetta,
sitä mistä se voisi tulla.

-

Ei sitä missä se on jo.

Illan hämärtyessä, yksin kulkee hahmo.
Löytää kotiin, vaikka ei liikkunut metriäkään.

Avaa silmänsä, näkee kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen runo
 

Käyttäjän kaikki runot