Aurinkoni

Runoilija 321fbc4f2b4261a081db118af5a2c7ac

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2003
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kumisaappaat, talikko, kotikunta - Halikko
 

Sisäinen aurinkoni,
ulkopuolelta hehkuva aura.

Toisille käsinkosketeltavissa,
toisia pois torjuva.

Tuli, aurinko, kylmyys.
Moniuloitteinen bermuda,
sieluni avaruus.

Sisäinen aurinkoni,
ulkopuolelta hehkuva aura.

Sinulle käsinkosketeltavissa,
sinua kutsuva,
ei koskaan torjuva.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot