Tuntoja

Runoilija 321fbc4f2b4261a081db118af5a2c7ac

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2003
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kumisaappaat, talikko, kotikunta - Halikko
 

Sä olet aina niin iloinen.
Miksi sä et ole iloinen?

Sussa on sellainen positiivinen aura.
Sä oot pelle.

Sun ympärilläni halutaan olla.
Sun luokse ei halua kukaan jäädä.

Sä annat muille.
Harmi ettei sulle riitä.

Sä olet äänekäs.
Miksi sä oot hiljaa, onko kaikki hyvin?

Sä olet liikaa.
Etkö sä ole mitään mieltä?

Et sä osaa olla surullinen.
Et sä osaa itkeä.

Meditoitko?
Osaatko tyhjentää pääsi?
Sitä minäkin.

Hieno taito.

Tosi hieno taito.

Selite: 
Tää on taas tätä kesän riemujuhlaa kun menee itseensä ja miettii mitä haluaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot