Odottaja

Runoilija Mirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielipuoli
 

Odottajia on maailma pullollaan.

Odottajien tehtävä on odottaa
jotain hirvittävän tärkeää.

Mutta usein Odottajat odottavat aivan eri asioita,
eikä mikään tunnu yhtään niin tärkeältä kuin oma odotus.

Odottajien aika on myös hirmu pitkä ja tuntuu,
ettei odotus täyty koskaan...

Mutta niiden aika on vielä pidempi,
jotka eivät odota mitään.

Selite: 
Minäkin Odotan...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot