Tosielämän ABC

Runoilija Mirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielipuoli
 

A) Kaikilla on omat tavoitteensa ja toiveensa,

joilla pyritään saavuttamaan taas uusia asioita. Elämässä on kuitenkin olemassa yksi asia, jota tavoitellaan vain sen itsensa vuoksi: Onni.

B) Jokainen on vastuussa omasta onnestaan

ja kaikki ihmiset jotka hakevat syypäätä onnettomaan olotilaansa muista ihmisistä ja asioista, hakevat sitä aivan väärästä paikasta. Jokainen on oman onnensa seppä ja siksi pitääkin katsoa oikeen pitkästi ja tarkkaan ihan omaan sisimpäänsä.

C) Eikä elämä parane valittamalla...

tyydy tai taistele. Elämässä ei voi kuin voittaa tai hävitä ja juuri sinä määrittelet milloin olet voittanut tai hävinnyt.

Selite: 
Ottakaa ihmiset ote elämästä
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo, se häätyy sanoa, että ommaa kuumaa rautaa on alasimella kilkuteltava. Jes!

 

Käyttäjän kaikki runot