UP TO YOU!

Runoilija Mirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielipuoli
 

Kauniin päivän kauneus ei yllä tänään minuun.
Olen pirteä, vihainen ja kuitenkin iloinen

Voisin sanoa kaikille, jopa sinulle UP TO YOU ja näyttää hienon käsimerkin.

Ja kuitenkaan en tarkoittaisi sitä

Kaipaan toimintaa, naurua ja riemua... ja mitä saankaan?
Se jää nähtäväksi

Selite: 
ällllöplöääääääh!
Kategoria: 
 

Kommentit

Alakuloinen tunnelma hienossa runossasi.

Hämmentävän ristiriitaisia tunteita hienossa runossasi.

Alakuloinen tunnelma hienossa runossasi.

Hämmentävän ristiriitaisia tunteita hienossa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot