Nimetön

Runoilija raivotar77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 18:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turhaan minä pidin niin tiukasti kiinni
vesiemme ääriviivoista.
Laineet aina kuitenkin tulivat,ja pärskyivät vaahtopäinä
kallioon,
mikä oli jo sileä paljaita jalkojani vasten.

Varoen tavoittelin sormillani tulevaisuutta ja toivoin sen pysyvän siinä
aallokosta huolimatta.
Varpaillani oli jo kylmä.

Minä olin meri sinun järvesi sisällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot