Nimetön

Runoilija raivotar77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 18:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä palaan joka vuosi sinne,
missä lapsuus löi kättä joulun kanssa.
Käyn läpi samat asiat uudelleen ja uudelleen.
Kyyneleisen hymyn takaa
kaivan ne muistot,jotka tekivät elämästäni
erityisen juuri niissä hetkissä.
Elämässä, mikä oli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot